DSP Championat 2019

Championatsfinalen er vel overstået, og det har været en fantastisk weekend.

Jeg havde MB Queen Bee på 5 år med. QB viste virkelig hvad hun dur til. Trods for lidt anspændthed i programmet, blev hun belønnet med hele 9,5 i trav og 8,5 i kapacitet.
Finalenridtet forlod jeg med en tåre trillende ned at min kind, da QB og jeg endelig fik lov til at vise, hvad vi havde trænet imod. Trods for små fejl, var følelsen på hende helt speciel, og præcist som jeg havde håbet på.

Dertil havde jeg Chopins Mozzart med på 4 år. Det var første gang at Moz skulle sove ude i byen, og han klarede det så flot. Trods for træthed i finalen, gjorde han alt hvad han kunne. Han blev belønnet med hele 8,5 i ridelighed og 8 i kapacitet. Dermed blev Mozzart den bedste 3’er pony, og meget stolte kunne vi tage hjem mod sjælland.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *